sthlm och detox renings kur







Drog till sthlm igår med bästis ochshoppade. blev en hel del, hittade hur mycket som helst. någonstans efter lunchen spårade det ur, alltså jag tappade kontrollen över hur mkt jag egentligen handlat för. (oups) men allt är jag värd faktist! Blev en härlig dag  men redan när jag kom fram kände jag hur uppsvälld jag var. Hade redan då tryckt i mig " frukost " på bussen. ljust bröd dessutom.

Sen lunchade vi på Tacobar. va väl inte direkt världens höjdare. Trodde det skulle va bättre men men, sen träffade vi upp en polare och min bästis ville fika, så hon och den andra tog världens största muffins och jag satt bredvid och kolla på när dom åt. Sen till resan hem blev det macka, (grovt) pepsi max och choklad. urk. och visst fan hade jag gått upp rejält när jag kom hem.Men ska gå ner det snabbt som fan nu.

Har köpt Detox renings kur som man ska dricka i 20 dagar nu, Jag hoppas dom funkar bra. Ska köra på flytande och frukt framöver. Och på Onsdag fyller jag år. Har inte bestämt mig än om jag ska ut och festa då elr om jag spar det till helgen?Då har jag fler dagar på mig liksom, att bli fräsch igen.

Ska dra och jobba nu strax. Jobbar både idag och HELA dagen imorn, och dom ringde igår och undra om jag kunde jobba över idag? ALDRIG. jag har väl ett liv utanför jobbet jag också, 3:e helgen i rad jag jobbar nu. det suger som fan!

en bra torsdag







IDAG är allt bra igen, så skönt. Det är fan inge kul när man mår skit och ångesten äter upp en. Har tvättat idag och sen kom en av mina bästa vänner hit och fixade håret på mig, satte i hårförlängningen lite bättre eftersom hon drar till Roskilde på Lördag och blir borta i 10 dagar, och hon är ju numera min "stylist" haha.

Har ätit en piggelin idag, det är allt och det känns kanon. vågen visar viktnedgång och det är bra. Jag har lyckats hålla mig på jämna och stabila siffror nu den senaste tiden, det är en underbar känsla. Har jag gått upp så går jag ner det under natten.

Sitter och väntar på att bästis ska höra av sig, angående biljetter till sthlm, åker nämligen till sthlm imorn för att shoppa, som det ser ut nu. Jag kan bli så tokig på den tjejen, för hon är kanske hur jävla seg som helst ibland. kanske dax att kolla upp tider och sånt om vi åker imorgon? Annars så drar jag dit själv, min beundrare bor ju där, och  han vill nog säkert göra mig sällskap ett tag, fast annars så är det skit skönt att bara gå själv också.
ah vi får se hur det blir.

IKVÄLL  20:00 på kanal 3. ( det ska jag inte missa)

kaos






Jag är trött och har världens huvudvärk. IDAG har jag gått på en lång promenad,bråkat med killen, skrikit, gråtit, gråtit ännu mer. vägrat äta, åt ändå till slut efter att killen gick in med en tallrik med mat och la i sovrummet medans jag låg på sängen och stor grät.Innan så skrek han på mig att jag skulle äta, för jag total vägra.
 
Bråket började angående en jävla macka! Han har tjatat på mig hela veckan att jag kan ta mat, äta av hans mackor m.m men jag har inte ätit ett skit. Och nu idag så hade vi haft en toppen dag och jag tänkte faktist äta lite mat med honom, skulle göra en rostad macka då han kommer in i köket och säger åt mig..angående mackan, för han MÅSTE ha kvar tills på fredag! (fanns hur många som helst kvar) vafan tror han? att jag ska äta honom ur huset eller? Han äter av mig, jag bjuder honom, inte fan skriker jag åt honom angående det.

JAG BLEV SÅ LEDSEN, jag sa det att han kunde ta sin jävla macka, han behöver inte vara orolig att jag ska ta av honom, och maten vi hade lagat kunde han äta upp själv, sen kastade jag mackan på golvet och gick in i sovrummet och BRÖT I HOP.

Han kom iaf in sen och försökte trösta mig och be om ursäkt, sen skrek han att jag skulle äta av maten, och sen kom han in med en tallrik, Till slut åt jag lite och hällde bort resten. Sen så spydde jag, och tog en dusch, sen så tröstade jag med godis så nu har jag gått upp det jag hade gått ner nu idag. DET SUGER.

Jag hoppas på en bra dag imorn. Det enda jag vill nu är att rasa och ge mig av. jag vill bort, långt bort. Och min beundrare har skickat massa sms och nu ikväll skrev han att han verkligen vill ha mig. Han är så snäll.

 & Ibland så längtar jag efter en famn där jag kan vila mig för en stund. Ett hjärta som verkligen förstår mig, en själ som är fri och som är som jag. Många gånger så kommer jag på mig med att vara för feg, det är inte alltid jag vågar chansa, därför missar jag många chanser, jag ger mig oftast in i leken, sen när jag tröttnat så är det inge kul längre, eller när det börjar gå ett steg längre, då drar jag mig undan helt. och det slutar alltid med att någon blir sur.

Bättre än väntat







Ja. jag trodde inte det skulle gå så fort. Är snart tillbaka där jag var nyss! känns underbart. Gick ner 1 kg under natten nu, trodde jag aldrig eftersom jag var tvungen att äta en portion pasta med fläskfilé igår, åt faktist också en chokladbit på kvällen om jag ska erkänna. Så där hade jag tur minsann! Känns underbart igen.

Idag har jag ätit nada (inget) ! druckit cola light bara. skulle gått en lång promenad i spåret med killen men både han och jag var helt död i morse så vi ska gå imorgon istället. Åkte och handla en sväng och  jag fick mina kläder som jag beställt. 2 klänningar och ett snyggt linne, alla satt skitbra faktist, för en gångs skull^^

Känns underbart att det rullar på igen nu.

en jävla mardröm




sån jävla ångest


Jag kände mig smal och duktig när jag mötte upp pappa igår, vågen hemma hos honom visade också vikt nedgång, jag var stolt över mig själv. Nu har jag inget att va stolt över längre.Sen mötte jag upp min pojkvän och vi har ju inte träffat varandra på flera dagar eftersom han har befunnit sig på öland med grabbarna. Han ville såklart bjuda mig på pizza, först tackade jag NEJ och han påpekade att jag hade gått ner i vikt vilket gjorde mig glad. Hur som helst så slutade det att vi käkade pizza och kollade på fotbollen. VAFAN HÅLLER JAG PÅ MED? yes, vågen visade sen + 1,5 kg!!!! TACK.

Vill dö, vill hänga mig själv. Gick inte ner ett skit inatt heller eftersom jag skulle upp skit tidigt för skulle jobba HELA dagen idag ( 12 timmar) för att vi skulle åka iväg till en stuga med dom boende och käka mat och grilla, några skulle även sova över! Jag hade planerat att INTE äta eftersom jag skulle ta med egen frukt. Men såklart så glömmer jag frukten hemma, så jag var tvungen att käka lunchen på resturangen med dom andra (chefen bjöd) pasta med fläskfilé. Jag kan fortfarande känna den äckliga smaken i munnen och magen värker.

Alla mina medarbetare klagade på att det var LITE mat som serverades, själv så var jag så sjukt mätt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Sen så tackade jag nej fort som fan när vi skulle fika. och sen några timmar senare så skulle vi grilla, ALLA åt utom jag. och nu är jag ÄNTLIGEN HEMMA. mardrömmen är över. NU ÄR JAG LEDIG I VECKAN.

och jag har världens spy känslor nu. vill spy på hela världen, isolera mig, gömma mig för allt och alla och kom fram sen om några dagar då allt är bra igen.

IDAG IDAG IDAG






Åh, nu är jag lite små förbannad. Min Pappa kommer hem idag från Latin amerika, han har varit där i en månad! Och det var meningen att Brorsan, jag och hans polare skulle åka och hämta honom på Arlanda. Och igår när jag satt och rökte på balkongen på natten så gick brorsan och hans polare förbi så jag ropade på han och fråga hur det skulle bli idag med hämtningen. Han säger då att hans polare inte vet om han kan hämta FAST han har lovat i 5 jävla veckor! Men dom skulle försöka fixa det! Så ringer  brorsan mig nu IDAG och säger att han kunde men att jag inte kunde följa med för att hans jävla FITT flickvän( brorsans polares tjej alltså) ska hänga med i bilen ? VAFAN, hon känner inte ens min pappa och hon kommer ändå bara sitta i bilen och inte säga ett skit!

Jag sa det iaf, hade vi vetat det innan att han skulle hålla på strula fram och tillbaka så hade man fixat någon annan liksom, sista gången man frågar honom om saker. Iaf så skulle dom ringa när dom var nära stan så jag kunde möta upp dom sen! Jag får väl försöka se det positivt, jag slipper stanna med dom på MAX och käka elr liknande. Hoppas dom inte får för sig att äta hemma på nån pizzeria istället.hehe det skulle ju vara sjukt!

Jag kände mig så jävla irriterad och besviken för jag hade faktist velat hängt med, vi brukar liksom alltid åka tillsammans och hämta honom. Kände så starkt sug efter att gå och köpa mig en stor jävla flottig pizza och sitta här ensam i lägenheten och bara trycka i mig den! MEN jag hindrade mig som tur var! Jag orkar inte med att hänga över toan med världens ångest.

Hur som helst så har jag gått ner under natten,så det går bra nu  men hade räknat med att vågen skulle visa mindre ändå! fan då. Kanske för att jag la mig så sent och var upp och sprang hela natten? Jag hade iaf lovat mig själv att jag skulle chocka pappa när han kom hem igen, jag tror inte jag kommer chocka honom, men jag väger mindre nu än innan han åkte, det är det som räknas. jag har varit duktig med andra ord!

Nu sitter jag här och rockar till musiken och tröstar mig med Cola Zero.
Tack för att ni peppar mig sötnosar.

Det går riktigt jävla bra nu






Jag är glad men utmattad, men det är det värt! Har haft en toppen dag! Kom hem för ett tag sen från jobbet och sen gick jag och köpte cigg och nu sitter jag här och dricker cola zero(min räddning) Har inte alls varit sugen på något idag! 1 mandarin tog jag på jobbet när jag kom dit och åt 2 jordgubbar, annars har jag druckit vatten bara! Tog 3 piller idag också för att vara på den säkra sidan och jag blev superglad nu när jag ställde mig på vågen och den visa samma som i morse!

Imorgon kommer jag nå den lägsta vikten på ja jag vet inte hur länge. Nu visar vågen lika som förra veckan, och varje gång jag har nått den här vikten så har det ALLTID hänt något, typ nån bjudning elr liknande som gjort att jag tvingats äta. MEN INTE NU! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!

Min polare ringde och försökte få med mig och festa, men jag sa att jag skulle höra av mig sen om jag orkade, men självklart så orkar jag inte. ALDRIG att jag tänker sabba det här nu! Nej jag ska vara så jävla lycklig imorgon har jag bestämt mig, när vågen visar viktnedgång!

& vet inte hur många gånger jag hållt på svimma idag, men det har gått bra.

Jag såg iaf både Du är vad du äter och Super size vs Superskinny idag ^^

Och så till imorgon, vi kommer ju åka och hämta pappa eftersom han kommer hem igen, och vi brukar  stanna vid MAX ibland elr om vi käkar när vi kommer tillbaka till stan. Jag hoppas att dom inte får för sig att dom är hungriga. Vet inte riktigt hur jag ska göra? elr om jag får offra mig då? en dag? har ju ändå inte sett han på en månad?

fan ångest över det. Hur som helst så kommer jag laxera iaf, den saken är säker.

FRIHETS känsla








wow, blev super glad idag när jag ställde mig på vågen, känns som världens frihets känsla. Jag hoppas på en lika bra dag idag! Ska strax springa iväg till jobbet. Jobbar med min kill polare idag så det kommer gå skitbra! Har klunkat cola zero och tagit 2 piller! Känner mig nästan lite pirrig bara för att det går så bra nu för mig. Har tagit med mandariner och äpple om jag blir sugen på något! Har tagit med mig ett extra piller också som jag ska ta sen för säkerhets skull.

OCH DET BÄSTA - är att min pappa kommer hem från Latin amerika imorgon, så jag och min bror och hans polare ska troligen åka och hämta honom imorgon! jag är så lycklig för jag har saknat honom jätte mycket! Och imorgon kväll kommer killen hem från Öland också.

OCH NI MISSAR VÄL INTE reprisen idag på kanal 3  super size vs Superskinny (för er som missade den sist) klockan 17:00! och 16:00 är det Du är vad du äter ! Jag har iaf ställt alarmet så nu jävlar ska jag inte missa det idag!

Ha en bra dag alla!




Idag är jag glad






wow, fattar ni hur stolt jag är över mig själv nu? Jag har klarat dagen hur jävla bra som helst. Kom hem från jobbet för någon timme sen. Jobbade med min vän så det gick skitbra, skvallrade massa och hade allmänt trevligt, allt flöt på skitbra. Tack vare att jag stoppa i mig 3 stycken piller som tar bort hungern så klarade jag dagen superbra och jag känner inte alls nå sug efter att hetsa heller! Och jag tackade nej till tårta också. Hon åt men jag tackade nej direkt och jag ångrade mig inte heller.

Åt iaf 2 stycken köttbullar och 2 jordgubbar på jobbet, trodde att jag hade gått upp nu när jag kom hem men vågen visade precis samma som i morse, så jag är superglad. nu sitter jag här med min 2 liter cola zero och är super glad, min polare ringde och ville att jag skulle komma och festa med dom, men jag orkar verkligen inte. Vill inte förstöra den här kvällen nu, och kan inte blanda mina piller med alkohol heller, (vet hur det gick sist) Nej jag nöjer mig med cigg och Cola zero ikväll ^^

FYFAN VAD JAG ÄR BRA IDAG!

midsommar+jobb







Ska dra till jobbet strax. Jag känner mig tom på något sätt, svårt att beskriva. En stor del av mig har bara lust att sitta hemma ikväll, vilket jag också kommer att göra, men ta fram alkoholen som står i kylen, sätta sig på balkongen och dricka och röka ensam. Mina vänner ska grilla och sådär,men jag pallar inte att följa med. jag skyllde på att jag ska jobba! jag ska jobba imorgon också, fast  börjar 14. Min beundrare hörde av sig igår och undra vad jag skulle göra idag efter jobbet, men orkade inte svara på det smset, han kommer säkert vilja träffa mig bara, och det orkar jag inte med idag!

Ska stoppa i mig 2 piller till som stillar hungern nu, Ta med mig frukt till jobbet utifall jag skulle bli sugen på något. Har inte ätit något idag, har inte varit hungrig alls, i försig är klockan bara 12:45 och det är sällan man är hungrig den tiden på dygnet. Värst är det nog på kvällarna, när man tex kommer hem från jobbet och man har haft en bra dag, hela dagen och sen står man och svajar fram och tillbaka. ska man, elr ska man inte liksom?

Glad midsommar iaf !

att förbereda sig är viktigt!






Har suttit inne på "den gröna sidan" nu för att läsa journaler samt peppa mig själv! Jag ska verkligen klara det här nu. Jag vill rasa nu. snälla, låt mig rasa nu. Jag vet att morgondagen kommer att bli jobbig då jag vandrar hem ensam från jobbet. Jag kommer känna sug efter att hetsa. stoppa det i munnen för att sen i nästa minut hänga framför toan och spy som fan. Ångesten kommer äta upp mig. jag kommer sitta där med vatten flaskan och vågen bredvid mig. JUST DÄRFÖR så måste jag peppa mig själv nu och förbereda mig inför morgondagen.
Jag ska klara dagen+ kvällen.

När jag kommer till jobbet imorgon kl 14: noll noll så kommer dom redan ha ätit mat så det betyder att jag inte kommer att äta med dom, känns underbart. föresten så gillar jag inte "midsommar mat" heller. På kvällen kommer det att serveras tårta, men jag kommer inte att äta. jag gillar inte tårta, men kanske att man snor någon jordgubbe. Jag kommer iaf att ladda med frukt och vatten flaskan, sockerfritt tuggummi och mina piller på morgonen såklart, sen kommer jag ta laxer runt 18 tiden så det kommer värka på kvällen.
det är min dag imorgon!

Man måste påminna sig om vad man vill, och kunna tacka nej på en gång om man blir bjuden på något skit! Vill man lyckas eller inte? JAG HAR KOMMIT FRAM TILL ATT JAG VILL LYCKAS!

När alla vräker i sig mängder av äcklig mat under midsommar och alkohol så kommer jag var superglad för att jag och vågen är vän med varandra. Jag kommer nog skriva ett inlägg imorgon på dagen innan jag drar till jobbet, alltför att påminna mig om att jag ska lyckas! Sen återkommer jag på kvällen efter jobbet och förhoppningsvis är jag glad då!

helt okej dag






Är hemma nu igen, har jobbat nu ikväll. Dagen har gått riktigt bra förutom att jag åt ett rån med ost på! så onödigt, annars så har jag bara druckit cola zero. Sitter här nu med världens tjockaste tröja och stickade sockor och jag fryser som fan! Imorn ska jag också jobba, drygt men pengar. Har bestämt mig för att bara vara hemma imorn kväll, pallar inte att festa, skönt och bara vara hemma och ta hand om sig själv. ska jobba på lördag också, fast börjar 14. Skönt ändå att  vara själv i lägenheten nu när killen är bortrest.

Ska ut och röka nu. men jo, jag är nöjd med dagen^^ Och föresten, så jävla typiskt att jag missade supersize vs superskinny. fan, jag som hade velat sett det. Men såg att det var repris den 21:a. Det ska jag inte missa!

ryktet går





Att jag har blivit skit smal, haha. Idag när jag loggade in på msn så skrev en gammal vän direkt till mig, hon skrev att hennes bästa vän tydligen hade sett mig på stan för någon dag sen och hon hade sagt att jag hade blivit s k i t  s m a l, att jag hade blivit ännu smalare än sist och att det syntes jätte mycket , och att armarna och benen såg smala ut och så också!

Min vän frågade direkt vad jag hade gjort och om jag hade nå bra tips ( hon själv har bantat ner sig sjukt mycket sen gymnasiet) och hon var super nyfiken på hur jag ser ut nu och sådär.

Haha men jag sa det att hennes bästa vän övedrev ganska mycket, det måste hon ha gjort för jag tycker inte det själv! och speciellt nu så kommer jag inte våga visa mig ute, nu kommer jag ju ha ännu större press på mig eftersom hon nu tror att jag gått ner jätte mycket. visst jag har gått ner mycket, men så stor skillnad är det väl inte ?

jag+ cola zero








Jag har noll energi, men sitter ändå här och skriker till musiken. Blev mycket mat igår, pga killens födelsedag, men idag har jag inte ätit någonting men funderar på att ta en frukt elr något snart! och cola zero såklart! Jag och killen åkte och handla nu idag, var först ner till apoteket för att jag var tvungen att springa in och köpa laxerings medel, och jag kände mig hur ut tittad som helst när jag kom inspringande där i mina stora brillor , svarta leggins och randigt chock rosa linne och höga klackar och väska med kedja. Typ alla vände sig om, till och med jag tills jag fatta att det var mig dom kolla på! haha. pinsamt! aldrig vart så pinsamt att fråga efter laxerande, frågade en som verkade ny där, sen skyndade jag mig ut till bilen.

Sen drog vi vidare till systemet och Öb och sådär. på ÖB köpte jag 2 stycken 2 liters Cola zero ^^ Sen har jag köpt keso och massa frukt och bär och sen köpte jag ett paket piggelin. dom innehåller ju bara 55 kcal. så det ska jag unna mig om jag blir sugen på något! har laddat nu iaf. Min kille drar till Öland med grabbarna imorn, ner till en vän så jag blir ensam hela veckan, så jävla skönt. kommer gå så jävla bra det här kan jag lova <3

det är min tid nu,







Jag ligger på sängen nu och magen skriker, ska strax hoppa i säng. Det går riktigt bra nu faktist. Har haft en bra helg, har jobbat och undkommit mat, men endel godis har passerat genom min mun. Idag har jag jobbat dubbel pass så jag har jobbat från 8:00 - 21:30. så jag är ganska död nu! jag har ätit en banan, 1 mandarin och ett päron idag. Var nära att laga nudlar  när jag kom hem men jag höll mig.

.. & det där med min beundrare, det har hänt sjukt mycket, killen har kärat ner sig i mig, och igår sågs vi efter mitt jobb och kollade på fotbollen tillsammans och jag förklarade läget och tydligen så krossade jag hans hjärta. Han säger att han stannat här för min skull, och att han kommer att vänta på mig och bla bla. Sen är han ju kanske hur rik som helst, hans familj är väldigt högt uppsatt i Kina, han berättade sjuka saker som jag absolut inte fick berätta för någon och ja, jag är c h o c k a d.

Killen har stil, skön stil. Han har ju vart modell där, han är lång, halv lockigt långt hår, schysst trendig stil, varit modell på olika magazin, jobbat med fashion. Hehe. ganska roligt när han bryr sig mer om sitt hår / utseende än vad jag gör, berättade lite olika skönhets knep, haha.

ja vi får se hur det går. hehe.

 & idag (måndag) fyller min kille år, 26 år. så vi ska hem till hans föräldrar och äta mat, det är det enda jag vet. så jag måste äta. Men men, kommer ta laxerande innan och sen kommer jag ha hela veckan fri och ensam eftersom han kommer åka bort med grabbarna. så jag är super glad. det går bra det här .

Fan vad jag ska klara det här.
--


Visste ni föresten att Natacha Peyre väger 46 kg?  ^^

både och.

WHY? ALLTID när det går som bäst för en så sabbar man hela skiten! why ? Idag var jag super glad när jag o bästis var på stan, fick en del blickar och sen när vi provade kläder så fick jag på mig en jeans kjol i storlek 34! fattar ni ?  jag blev så jävla chockad. min bästis med, visst den satt ju lite tight och var väl lite väl kort men  själva saken var ju ändå att jag fick igen den! Bästis påpekade det också att det syntes som fan nu att jag gått ner i vikt!.

Innan så provade vi skor inne på Din sko och så möter vi hon som jag nämde om igår att jag jobbar med, hon som påpekade min vikt. Vi stötte på hon och hennes dotter där inne och vi står och pratar och kommer in på ämnet mat, och så säger hon till min bästis,

" ah räkna  inte med att du får nå mat hos N iaf, (skratt)"
" ääh, vadå?"
" jo men det är ju sant ju, du äter ju ingenting!"

 Likaså min nya vän, beundrare, han gillar mig, och han skickar jämt mess och påminner mig om att äta och sådär. hehe så sött, förstår inte varför? han vet ju ingenting.

Iaf så sen när jag kom hem runt 18 tiden nu på kvällen så var jag helt slut, mådde dåligt och bara låg på sängen hade ingen ork alls, och killen sa det att vi skulle köpa pizza och att jag skulle äta, så efter många om och men så gick vi och köpte, och nu har jag ätit det och nu mår jag piss dåligt och tagit massa laxerande, så imorn kommer det bli stenhård svält som gäller. ska jobba fram till 16.

just nu vill jag bara dö.

yes yes yes b a b y






Det går riktigt bra nu måste jag säga. Jag gick föresten ner där under natten där sist. Och idag har jag jobbat kväll, jag jobbade med en av mina bästa vänner och vi hade planerat redan innan att vi skulle baka en rabarber paj vilket vi också gjorde, Men jag åt INGENTING, elr jo jag tjuvsmakade ungefär en tsk så det var inte så farligt. Jag satt och kollade på medan dom andra 8 stycken åt^^ jag är duktig.

blev också väldigt lycklig
nu på kvällen när hon som skulle jobba natt kom in, det var jag och min vän i rummet och hon kommer in och sen efter ett tag säger hon,

" & du N, har du slutat ätit helt nu elr?" hon
" vaa?eeeh nee vadå, det är bara några kg kvar nu" jag
" vaa, jaha, och vart ska dom kilorna komma ifrån då?, det är ju nästan ingenting kvar av dig ju!? " hon
" haha jo, MAGEN, LÅREN OCH ARMARNA! " jag

 .. & igår fick jag höra av en annan,

" Näe N, du får inte gå ner nå mer nu, du har ju blivit SÅÅ liten! "


haha jag är glad. väldigt glad, peppande att höra.


& igår så åkte jag och en kund färdtjänst för att handla mat, varpå taxi kvinnan börjar prata vikt & kcal med mig, hon ville gå ner 20 kg, hade redan gått ner 6 kg, och helt plötsligt sitter vi där och ger varandra råd och tips, en mycket trevlig taxi resa måste jag säga ^^


Idag fick det bli 1 mandarin.

Bra dag+ dålig kväll







Dagen gick bra, jag tvingade med killen ut på en promenad för att hämta bilen och sen skulle vi åka upp till motions spåret och gå minst 6 km, men vad händer på vägen? jo det börjar spö regna, så vi tog bilen och åkte och handlade istället. Jag hämtade ut mina varor som jag beställt från ellos, super snygga skor och partyväska och 2 klänningar och
1tunika, klänningarna var dock en aning stora, men dom är väl de, stora i storleken antar jag?

Sen klockan 4 så hade jag informations möte på jobbet med alla andra som ska jobba i sommar
+ chefen. Hon hade tagit med sig fika och frukt och saft. alla tog en varsin supergod bulle, men jag tackade nej, och när jag tog upp min egen vatten flaska så skrattade hon och sa,

" N, Det är FAKTIST LIGHT SAFT " ( skratt )
- " Du kan väl ta ett päron iaf ? "

Eftersom jag bara ätit 1 mandarin så visst, jag tog ett päron men åt inte upp hela. Efter  mötet var klockan runt 6 och jag och min polare drog hemåt varpå min beundrare hör av sig, (han har ringt och skickat massa sms om att han har saknat mig och blev orolig eftersom jag inte svarat när han ringde igår + sista messet han skrev) det var han den där tuffingen som jag berätta om, han jag träffade i helgen! Hur som helst så mötte vi upp honom och satt i parken och rökte och snackade skit.Sen drog jag hem till killen och de blev fotboll + jordgubbar, lite för mycket jordgubbar känns det som, och nu är han ute och dricker öl och jag har nyss ätit 2 mackor och spytt! jag är så äcklig. men vågen står på samma nu som innan idag. TACK^^ men frågan är omjag kommer hinna gå ner något nu under natten ?, jag ska upp halv 6 för att jobba!

Ska försöka tvinga med killen till motions spåret imorn kväll iaf, han är nämligen skyldig mig det eftersom de inte blev något idag! han lovade mig att jag fick bestämma vad vi skulle göra idag och jag ville ut och gå i spåret, men nu blev det ju inte så idag.



en bra dag + kväll







 Ska strax hoppa i säng efter en lyckad dag! men förstår ni hur sugen jag har varit nu på kvällen ? Men jag har haft kontroll så det känns bra, kan gå och lägga mig med gott samvete, men magen skriker måste jag erkänna!Jag skulle gå in i köket och blev alldeles varm i hela kroppen, höll på svimma, var helt yr och var tvungen att ta tag snabbt i bänken för att inte ramla omkull, vägde mig nu på kvällen iaf och den visade  viktnedgång sen i morse, snacka om peppande.

Föresten, jag förstår inte varför jag köper saker som jag ändå inte äter, nästan som att "utifall" liksom, så att jag har, jag måste erkänna att jag känner mig trygg med mat runt omkring mig på något sätt. Lika om jag ska laga mat till nära och kära, så vill jag gärna ha så mycket som möjligt, jag häller tex i massa pasta eftersom att jag är "rädd för att det inte ska räcka" mitt skåp är fyllt med överdrivet med natudiet påsar / allevo i olika sorter / modifast påsar och modifast bars, har nutrilette också i olika smaker, sen har jag nudlar, olika soppor, hur många som helst. hårdbröd, i frysen finns glass, bröd som jag köpte i förrgår men som jag frös in på en gång!

jag vill bara att det ska finnas där, så är jag nöjd

& 3 av mina beundrare har hört av sig till mig idag, 2 av dom skrev att dom saknade mig, och den tredje ringde nyss, men orkade inte svara, var ju ett tag sen vi pratade med varann nu, vad ska man säga?


toppen humör






 Faktist - idag känner jag mig på toppen humör, har ingen aning om varför faktist ? Tidigare idag så gjorde jag i ordning en skål med fruktsallad, supergod. Tog några osockrade björnbär och sen ett päron och 1 mandarin, sen har jag druckit en mini låg kcal festis med smak av körsbär (13 kcal) det är dagens meny ^^ och nyss körde jag ett tränings pass hemma, så underbart skönt. en riktigt bra dag med andra ord, min kille sitter och äter i köket nu, kyckling med bambuskott och kockos mjölk som jag älskar, men jag är faktist inte alls sugen. heja mig!

Dagens meny - 

6 osockrade björnbär
1 mandarin
1 päron
1 mini festis (låg kcal 13 kcal)


Det finns INGEN bättre känsla än när det går bra!

lyckorus + ny vän








Det är konstigt hur det kan vända så snabbt egentligen. Igår deppade jag hela dagen och hade nästan bestämt mig för att stanna hemma och tröst äta men så fick jag något ryck i sista minuten efter att min bästis tjatade på mig x antal gånger. Jag mötte upp dom nykter och sen drog vi ut på krogen, hade riktigt roligt och fick endel uppmärksamhet. Sen blev bästis och en annan så jävla fulla så dom yrade ju runt överallt medans jag själv ville dansa så jag tog tag i en pudding som jag spanat in som dansade som en gud jag lovar! & vi dansade sen hela kvällen, ska jag vara ärlig så trodde jag  han var bög från början, han dansade till och med bättre än alla tjejer, vi hade grymt kul, sen så gick vi ut för att ta en cigg och det visade sig att han snackade engelska och var ursprunglingen från hong kong, det trodde jag verkligen inte,  hans mamma har spanskt blod i sig , och han hade super snygg trendig stil och var lång. Sen berättade han att  han hade jobbat med fashion och gått som modell där nere i kina, vart med på omslag och grejer ^^ och han älskar att resa runt och träffa nya människor.
Vi hade vi riktigt trevligt men jag suger verkligen på engelska, och han kunde bara lite svenska.  men vi har klarat oss skitbra ändå, haft grymt kul ihop. Han ska stanna i min stad nu hos vänner ett tag och sen bär det av tillbaka till sthlm  för studier igen, annars hade han även bott i danmark och tyskland också, hur som helst så missade han bussen hem och det skulle kosta som fan  om han skulle ta taxi hem så vi drog hem till min pappas lägenhet och pratade hela natten, och han gav mig massor med komplimanger. och idag så har jag hängt med honom, vart ute i solen, han ville ha max så vi gick dit, han bjöd mig och jag åt en kyckling burgare. ( men spydde upp den sen som tur va) vi har pratat om allt och haft sjukt roligt ihop! det här  var precis vad jag behövde, att få känna att man lever för ett tag.

& jag har faktist skött mig bra nu tycker jag, det är söndag kväll och jag är faktist nöjd med vad vågen visar.

Har suttit och läst massa bloggar,  B- kändisars bloggar och kollat in andra kändis bilder,
jag känner mig sjukt peppad alltså.

Idag blev det en redbull och en kycklingburgare som jag spydde upp. Har även gått hela dagen idag också. underbart!

ångest på hög nivå










Å n g e s t - jag hatar det, jag hatar den känslan så jävla mycket.  När jag skrev förra inlägget igårkväll efteråt så kom det flera tårar och jag stängde in mig i sovrummet och bara grät och grät. Önskade att jag var någon annanstans. Dels för gårdagen då jag tvingades äta massa skit och sen på kvällen när vi var hemma och killens jävla humör går ut över mig som vanligt. Spå tanten har så jävla rätt. Jag mår verkligen inte bra av att bo kvar med honom, hon tyckte jag skulle flytta snabbt så hon, bara jag fick upp ögonen och tog tag i saken så skulle allt ordna sig! Vem försöker jag lura egentligen? jag måste inse och göra det jag mår bra av!

Tyvär så tackade jag och bästis nej till en lägenhet igår, fan vad jag ångrar mig, sen på kvällen ångrade vi oss och men har gjort intresse anmälningar nu på några andra! jag vill faktist flytta, och jag ska flytta, och jag kommer att klara mig hur jävla bra som helst. Jag sa det också till "killen" att det var slut och då sa han,

" jaa  fyfaaaaan vad skönt ! ,
sluta snacka skit, men  det är ju det du vill "

Jag orkar verkligen inte försöka hålla ihop något som inte finns där längre, vi har jätte kul ihop ofta, skrattar varje dag men känslorna från min sida är mer som en syskon / vän kärlek. Jag har försökt gjort slut med honom sååå länge och han vet  vart jag står, men ändå är jag kvar? klart han gör mig förvirrad när han påpekar att det är jag som har konstiga tankar och som är förvirrad,och hur ska han klara av att bo ensam i lägenheten? det är ju liksom vi.

ärligt talat, jag är så jävla trött på honom nu, jag sa det till honom igår kväll, med tårar i ögonen, att jag skiter i hur han gör för jag kommer att flytta och göra det jag mår bra av. Jag är äckligt jävla trött på att han är så jävla snål, självisk, allt ska kretsa kring honom hela jävla tiden, och alla andra har så fel, UTOM han såklart. och allt som han har lärt sig, SÅ ÄR DET BARA! det roliga är också att bästis "kille" fast dom har nyss gjort slut. fyller SAMMA dag som min, och dom är sjukt lik varandra.

& det värsta är också att han ska "skämta" bort allting och då kommer jag alltid av mig också och börjar skratta och då tror han alltid att allt är glömt och förlåtet. Jag gick och la mig med tårar igår, och i morse vaknarjag av att han försöker gosa med mig? vad fan håller han på med? som vanligt så tror han att allt är glömt.

ursäkta mig, men jag är så jävla trött på Tvillingar. Han är född i tvillingens tecken, visst dom är skit roliga att umgås med men att leva med dom i flera år, man pallar inte i längden. Min pappa är också tvilling, men jag älskar honom men jag vet att han är så jävla svår människa också, fast utåtsett så är dom ju social så det skriker om.

Elr är det väl som vanligt mig det är FELpå?


Jag vill bara ut och springa nu, ut till friheten, ibland skulle det vara så jävla skönt att bara kunna göra slut på alltihop, bli FRI från all skit. Men samtidigt så vill jag inte lämna kvar min familj och och det är det fegaste man kan göra, jag har alltid fått höra hur stark jag är som klarat allt jag har klarat och att jag ALLTID ska kämpa vidare.

Men jag är också en människa,
folk verkar ibland tro att jag är mer än en människa?

Bästis ville att jag skulle med ut ikväll, funderar på att kanske göra det, dricka lite och ut och dansa och bara må bra. Men får se. ska ta mig någon frukt snart ialla fall.

sol, bad & mat



 


SUCK, vad finns det att säga ? visst, haft en underbar utflykt till en mysig strand, solat och badat och ätit en jävla massa. det började med en o s k y l d i g liten portion ceasar sallad, men sen bjöds det på både det ena och det andra! Jag vill bara ut och springa en jävla massa nu. har tagit laxerings piller nu. kan det inte bara bli en ny dag nu?

Nicole & jag







Sitter här nu invirad i filt och dun sockorna är på och bredvid mig har jag ett glas lime vatten. Kan stolt säga att jag har haft en riktigt bra dag, ävenom jag har vart på gränsen till att hetsa flera gånger, samt svimma. Jobbade på mitt andra jobb idag och det gick bra. började halv 8, så innan det klämde jag i mig 1 liten mandarin och 2 tsk keso och mina vanliga piller. Åt vid lunch en till mandarin på jobbet, och sen när jag kom hem så var jag så orkeslös och laxern värkte i samma veva också, otroligt skönt. sen så däckade jag på sängen.

Men kan säga att jag har sprungit och vägt mig ett antal gånger idag och öppnat frysen och kylen, kollat lite. sen stängt igen den. Tog upp glass paketet och tog 2 tsk. sen var jag nöjd, men sprang såklart och vägde mig direkt.

& sen var jag hungrig och sugen men kollade på du är vad du äter och det stillade min hunger. så nu känns det kanon faktist.

Tyvär så ska vi åka iväg imorn, till nå mysigt ställe.  sola och eventuellt bada ( jag kommer nog mest sola)det var meningen att det skulle vara jag och killen från början, men som vanligt så ringer hans mamma, visst jag älskar dom, men nu ska dom också med vilket alltid betyder - en jävla massa mat! blir till att laxera imorn också.

Där sprack min plan, jag som hade velat haft en ensam stund med killen, lite jordgubbar och annan frukt hade jag lätt kommit undan med. men nej, nu ska hela ligan med.





 stackars nicole.
Jag ska vara stark.




Dagens meny - 2 mandariner
2 tsk keso med kanel
2 tsk glass
lime vatten


underbar dag


image80

image81


En underbar dag än så länge. 9: noll noll befann jag och min pojkvän oss utanför gymet, men vi kom inte in för det var tydligen nå fel, så gick inte att öppna, (vi har en sån där  grej man håller upp så öppnas dörren) så vi hoppade in i bilen istället och åkte upp till motions spåret och gick 5 km, underbart väder och så jävla skönt att vara ute i naturen, sen så när vi var klar så körde vi lite övningar och sen joggade / Pw  vi 2 km rundan . Sen blev det lite till mag övningar. på tom mage också ^^

Känns super skönt nu och jag känner mig jätte glad, sprang på toa hela natten men nu känns det jättebra.

Menyn idag - 1 mandarin, 1 päron och 1 äpple med kanel. och en mini multivitamin festis (22 kcal) ska snart åka en sväng med killen, iväg och handla, ska handla lite mer frukt och jag ska köpa jordgubbar, så ska äta jordgubbar senare.

det går bra nu.

det är vi mot världen



image79


kolla in vilka vackra färger, jag älskar färger och jag är galen i smycken av alla slag. Jag har haft en underbar dag i solen, suttit ute med två av mina bästa vänner i parken och tagit några cigg och snackat skit ^^ helt undertbart att känna sol strålarna mot kroppen. Sen var vi på stan en sväng, kände mig dock väldigt tjock när jag gick runt där och deppig över att jag kommer få leva fattigt nu fram tills nästa lön. Det suger.

Har ätit 2 mandariner och ett päron idag. Var in på apoteket och köpte nya laxerings tabletter också. Tog ett jävla tag innan hon hitta dom, sen så påpekade hon att jag skulle vara försiktig med att inte ta för många eftersom det är så mycket. det första jag gjorde när jag kom var ut var att trycka i mig 8 stycken. aj aj. men fan vad jag hade längtat efter dom.

Just nu skulle jag bara vilja samla ett helt jävla gäng Äs människor på en vacker stor äng, och vi skulle kunna skratta ihop, och bara njuta av att vara tillsammans. Vi skulle kunna unna oss lite vin också, några ciggisar & supa bort våra jävla bekymmer och bara vara. det skulle väl vara något ?sen kan vi ha lite friskis och svettis / brännboll på det också.  vilken syn, men fan vad u n d e r b a r t .

tillbaka till verkligheten





image78


IDAG så har det varit en bra dag, jag har varit duktig. Jag har varit ute i solen hela dagen, först med en vän,hon kom förbi och fixade lite mer i mitt hår och klippte upp det lite, sen låg vi på en filt i solen och snacka skit ^^ sen skulle hon och hennes kille och hans vänner iväg och bada, hon ville ha med mig, självklart tackade jag NEJ. ligga där i bikini bland folk? aldrig.

Övertalade iaf min kille att följa med mig och sola mera, så vi har legat i solen superlänge nu och sen gick vi hem och utövade lite säng aktiviteter, haha. visste ni föresten att man bränner 360 kcal om man har sex i timme ?


menyn idag blev - 2 manadariner och ett päron.

Håller på försöker övertala min kille att ta en promenad med mig, han var lite sugen, så hoppas det blir så.

låt mig bara vara



image76

image77


okej, nu är det exakt en månad kvar tills jag fyller år. Och om 20 dagar kommer min pappa hem från Latin amerika, och när han åkte så lovade jag mig själv att jag skulle chocka honom när han kommer tillbaka, och ja, jag är oftast duktig men när jag faller så är jag fan inte det! ångesten äter upp mig, just nu vill jag bara spy på allt och alla. Jag vill isolera mig och svälta mig totalt och inte komma fram förens jag är där jag vill vara, och vågen vill jag slå sönder och alla speglarna vill jag krossa! jag är uppsvälld och kan knappt röra mig. Den här helgen har jag verkligen gått över gränsen, men nu får det fan vara sista gången. Jag vill bara bli fri, slippa skiten, jag bara längtar till den dagen jag väger så lite att jag kan bli från allt.

Även om jag inte äter extremt mycket så räcker det med "normala portioner" så ökar jag i vikt på en gång, sen går det någon dag och jag är tillbaka igen, jag kan lätt gå ner 3 -4 kg på en vecka, men förstår ni vilket helvete att man kan öka så mycket på bara någon dag? det är en evig jävla kamp dag ut o dag in, och själen skriker efter frihet hela tiden. Jag vet att hade jag följt med pappa till Latin amerika så hade jag lätt gått ner hur många kg som helst, det gjorde jag sist jag var där.

Imorn blir det shakes, och jag ska fan få i mig i det och dricka mycket vatten. det är det som kommer bli menyn för mig nu en lång tid framöver, och frukt och citron vatten och massa te såklart och mina piller också. kanske lite soppa någon gång och och mina modifast bars. och tuggummi, några tsk keso med kanel någon gång, ah det vanliga helt enkelt, det är ju oftast så mina dagar ser ut förutom dom gånger jag faller.

och självklart, pepsi max, cola light elr cola zero. blir jag sugen på glass så är det piggelin elr mina egna hemmagjorda på funlight saft som är tillåtet. MAT och allt annat skit är strängt förbjudet, och jag måste vara hårdare med att säga nej när man fikar, te elr cola light är det som gäller.

Man måste vara stark oavsett vilken situation man befinner sig i.

& min jävla beundrare har tlfn terrat mig hela dagen, fast han visste om att jag skulle sova hela dagen, jag lovar.. han har ringt minst 11 ggr. normalt? till slut kände jag mig elak som inte svarade så skickade ett mess och fråga hur det var och skrev att jag sovit hela dagen, och då fortsätter han ringa ? åh, varför hamnar jag alltid i såna här situationer? jag orkar verkligen inte.

forever young




image74
image75image73

Kom hem från jobbet nyss, magen har skrikit riktigt mycket och magen har varit konstig, sprungit på toa flera gånger. varför blir man alltid så sjukt hungrig dagen efter att man har ätit ? Hur som helst så känner jag mig inte redo än för sommaren, jag är för tjock, det enda jag är nöjd med på min kropp är mina ögon. Jag vågar inte ställa mig på vågen heller, har bara lust  att slänga den i väggen i bland. rasar jag inte i vikt nu så kommer jag inte känna mig värd att kunna ligga på stranden, att kunna njuta av det härliga vädret, lätta kläder och allt det där som hör till. & om en månad fyller jag år.

Jag kommer dra åt snaran sjukt mycket. jag vet att jag klarar det. Jag gick upp (hade några riktiga depp tider för några år sen, under gymnasiet,då det var lite privata problem som gjorde att jag gick upp, tröståt hela tiden, spydde också. men insåg aldrig hur tjock jag hade blivit. ( och ingen påpekade det heller)men kan säga det var över 20 kg jag gick upp. så har jag klarat att gå ner alla dessa, så ska jag fan klara av att rasa nu igen. och alla säger jämt att jag blivit såå smal, och att dom inte alls tyckte att jag var såå tjock som jag säger. fan vad dom ljuger alltså. visst, kanske inte det roligaste att höra att man är stor, men hellre det än att inte säga något alls. egentligen, om man ser såhär i efterhand iaf.

jag har så otroligt mycket drömmar och planer nu inför sommaren, men det som stoppar mig hela tiden är min vikt, min jävla feta kropp. MEN nu är det på tiden att rasa igen, sen  fyller jag år om en månad, och sen vill jag ut och resa, tatuera ryggen och enbart njuta och vara så jävla snygg.

lyssnar på forever young nu, en klassiker som är otroligt vacker, och jag  minns att jag brukade säga till pappa när jag pratade med honom i tlfn jag var yngre, att när jag dör så vill jag att han ska komma på min begravning, och att dom ska spela forever young. och jag var fan inte gammal när jag sa det åt honom! och jag minns att han bröt ihop och grät och jag förstod liksom inte riktigt varför.

--

Blir stenhårt nu framöver iaf, är otroligt peppad, funderar på att köpa detox utrensningskur, fast på flaska denna gång, som man blandar ut med vatten och dricker varje dag, 20 dagars kur. skulle vara så vara otroligt bra. nu jävlar ska jag rasa, och ni också hoppas jag. vi kommer fixa det här.

egentligen är det sjukt att man är så jävla positiv jämt när man lever det här livet ? att man aldrig slutar kämpa, efter varje fall så reser man sig upp igen, slickar sina sår och kämpar vidare. nu ska jag sova,  har ju jobbat hela natten, sov kanske 2 timmar.

Föresten, min beundrare som jag berätta om, ringde flera gånger igår så svarade tillslut, och han kom förbi mitt jobb efter sitt jobb, han är trevlig och gullig visst men alltså, jag behöver ingen mer beundrare nu, ska jag behöva gömma  mig nu varje gång jag går förbi hans jobb?

jag vill  bara bli smal och underbart jävla vacker nu. det är det enda som betyder något just nu.


RSS 2.0