Vill men vågar inte.





Måste skriva av mig nu.
jag mår inte bra, en klump i halsen och tårar i ögonen.
ångest typ varje dag, Känner mig tjock så vågar knappt visa mig ute längre,
Ändå säger alla att man blivit såå smal.

Jag måste sluta med laxer men det är sjukt jobbigt och så blir man förstoppad.
Funderar på att sluta väga mig hela tiden också, mår så jävla dåligt om Vågen inte visar EXAKT som på tex morgonen. Det kan handla om 0,1-2 upp bara och jag känner hur ångesten äter upp mig.

& jag har fått mer muskler, känner det, och viktnedgången går sjukt trögt.
Jag har stannat. Jag måste sätta igång förbränningen igen, saken är bara att jag vågar knappt äta något.
någon som har något bra tips?

har tagit 3 piller idag, 2 först som jag hade kvar sen förut, sen efe.
ibland känns det som jag bara vill lämna den här världen, skulle vara så skönt att äntligen få vila.
slippa allt.

Idag har jag ätit kanske 4 osockrade björnbär och druckit citron vatten, sen kanske 3-4 nappar,
& nu visar vågen + 0,3..ångest ångest ångest.

Imorn ska jag gymma 2 timmar iaf, Har sjuk träningsvärk i armarna också, tränat ganska hårt den här veckan,men idag ska jag vila, kroppen orkar inte.

 Måste rasa nu..
får panik när jag inser att det snart är juni, jag måste väga 45 kg då.

 jag ska klara det.

Det går bra nu igen.




Nu går det bra igen, så jävla underbart!

Jag tränade på vårat nya gym i förrgår som sagt. & Jag tränade hemma igår på träningsmattan & med hantlarna.
Idag hade vi gymtid bokad på morgonen, jag var redo och klar när jag plötsligt fick världens mensvärk och ibs attack. Magen svällde upp som en ballong och kändes som jag nyss ätit vääärldens portion med mat, typ 3 rätters.
Jag kunde knappt röra mig och började smått hyper ventilera, men killen lugnade  mig och sa åt mig att lägga mig igen och så masserade han min mage samtidigt..och tillslut somnade jag igen & när jag vaknade så var magen normal igen.

Åkte iväg på ett ärende senare på dagen(köpte mer laxer också) & sen åkte jag hem till min vän, vi satt på balkongen och jag drack cola zero, annars har jag fastat hela dagen, sjukt skönt, magen är okej, men jag vet att jag har massa vätska i kroppen..

Jag vill bara rasa nu,har bara några kg kvar till mitt Delmål, det jag alltid har velat väga, men får se om jag stannar där.Föresten så började jag och mina 2 vänner prata om en bekant som nyss gått bort, hennes inre organ slutade att fungera. Hon fick tydligen tarm vred?Jag rös i hela kroppen, och min vän påpekade tydligt att man ska vara rädd om sin kropp och det var en pik till mig..

Jag hatar att hon ALLTID ska påpeka det, så fort vi tex festar elr något ska hon alltid påpeka att jag har problem med maten.Jävligt drygt att jag alltid ska vara tvungen att försvara mig hela tiden, hon snackar som att hon VET precis exakt, men det kan jag lova att hon inte gör. Hon vet bara lite, och okej, att jag gått ner över 30 kg, det kan jag inte dölja, men den perioden jag gick upp så mycket, då mådde jag inte bra.. & Sen att jag hade äs när jag var yngre det vet hon,
men som sagt hon ska inte tro att hon vet exakt vad som sker nu..för det gör hon inte.


Hoppas det går bra för också, nu jävlar kör vi!

Inte bra alls!




usch. mår inte alls bra idag!Jag kommer få min mens snart också och har fått världens finne på hakan, jag försökte klämma den innan dessutom, resultatet ser förjävligt ut.

I Söndags jobbade jag hela dagen,från morgon till kväll, det gick bra... försökte som sagt med en allevo thai soppa + en grape frukt och en jävla massa vatten hela dagen. Jag trodde jag skulle dö, ångesten blev skit stor.  & när jag kom hem på kvällen så var min sambos polare här så jag gick in  och vägde mig och fick panik och sen gick jag in tryckte i mig några pringles i sovrummet i ren panik!

Fastade hela dagen igår fram tills typ nyss, gymmade 1,5 timme på vårat nya gym nu på kvällen, kändes sjukt jävla skönt, jag fick världens kick!! trodde jag skulle klara hela kvällen men nyss  blev jag så himla sugen så slängde ihop lite kyckling wok med cous cous, och grejen är att jag lagade det till killen imorgon, men tog ENDAST några skedar, och nu vägde jag mig och väger fan 0,7 mer än innan, jag vill dö, har tagit 10 laxer + flytande (lactulos?) vill bara skjuta mig själv.

Sammanfattning - ingen bra dag alls!!! imorn ska jag fasta.

TILLBAKA IGEN!!





OK, nu öppnar jag min blogg igen, jag satte lösen på den innan för jag kände att jag behövde en "paus", men nu känner jag att jag saknar den och saknar att skriva, jag har inte övergivit mina bloggar som jag följer, jag läser dom dagligen..

..& hur går det annars? jo det går sjukt bra för mig, men blir samtidigt rädd för mig själv, som för någon dag sen loggade jag in på den "gröna (som numera är blå)sidan" och läste mina gamla journal inlägg där, om vad jag ätit och så, det var ändå nyttigt men nu skulle jag aldrig ens kunna tänka tanken att äta så mycket??! jag vågar knappt äta frukt längre elr dricka. & jag får alltid höra hur smal jag har blivit och folk undrar vad jag äter och så?ganska jobbigt för ofta vet man inte vad man ska svara, som ibland när dom frågar,

" ja men hur har du gjort, vad äter du och så?"

 Det är då jag kommer på mig själv och någonstans skriker jag inombords,
 för det är då jag kommer på mig själv att jag äter fan nästan ingenting!

Idag har jag legat bakis hela dagen, hade sjukt roligt igår, så det blev bakis mat med killen ikväll, sen har jag även ätit några chips, ( ångest - yes , men vet att kroppen behövde det där) men imorgon blir det fasta + laxer och jobb heeeeela dagen + mina underbara piller!!

jag sitter och funderar ut hur min vecka kommer att se ut? mat mässigt? jag vill sätta fart på min förbränning nu, men saken är att jag äter så sällan och jag vågar inte stoppa något i munnen nästan... jag har massa naturdiets och allevos shakes hemma, jag funderar på att köra stenhårt på dom, men brukar sluta med att jag blir uppsvälld av all vätska som leder till TOTAL ångest att jag slutar med det efter någon dag bara.

Ska fundera mer över det. Ska iaf fortsätta blogga nu mer regelbundet. så följ med mig vet jag! Jag känner att det blir bara bättre och bättre nu.. en annan sak som skrämmer mig lite, det är att jag får väldigt mkt uppmärksamhet, intresserade killar.. men grejen är att jag blir rädd och av visar dom elr så blir dom sur på mig? Jag har sjukt svårt att släppa in folk i mitt liv. & jag har jätte svårt att ta emot komplimanger,därför tar jag aldrig något seriöst..liksom raderar bort det på en gång och kanske verkar kall.


RSS 2.0