total jävla ångest



image71

image72



ÅNGEST - finns det någon värre känsla ? Igår så festade jag med brudarna mina, har inte festat på över en månad så det var faktist kul, jobbade kväll och stressade hem och mötte upp tjejerna hos mig och sen började vi och sen blev det utgång och massa dans och någon drink, var väl härligt och fick en kick av alltihop. Sen fjorde jag en schysst vurpa ner för trottoar kanten på vägen hem med mina klackar. klackar och trottoarkant = livsfarligt på fyllan, men gick bra iaf haha! och jag fick en beundrare igår, visst det är kul att förföra med dans men inge mer, han fick tyvär mitt nr och jag tror det var han som ringde mig idag, men orkade inte svara, och vågade inte heller, och typiskt att han jobbar precis typ där jag bor.

Hur som helst idag har jag ätit FÖR MYCKET än vad som är tillåtet och jag kommer få min mens snart så magen är inte alls som den ska och hela jag skriker ångest. varför kommer alltid den känslan när man ensam? alla tankarna  som man har skjutit undan kommer och våldtar en bit för bit. och det är fan inte kul kan jag tala om!
 
Jag har ätit och spytt som fan! och min pojkvän har åkt iväg nu med en vän för att fiska och övernatta i skogen! och nu när jag är ensam så känner jag mig ensammast i världen! vill SLITA bort allt fett på min kropp. Jag vill bara gråta och skrika men jag kan inte, jag orkar inte, och jag vill spy mer men det finns inga krafter för det heller. och  mina laxerings tabletter är snart slut så måste köpa nya, men då får jag åka utanför stan, känns som dom börjar känna i mig i stan.

& nu när man har satt i hårförlängning så känns det som folk glor ännu mer, man vill inte alltid synas, ibland vill jag bara vara så jävla osynlig. och komma tillbaka när jag är på topp igen. Inatt ska jag jobba iaf. jag hoppas verkligen jag slipper hetsa igen
,
 
jag orkar verkligen inte en gång till.


nu ska jag iaf kolla påTila tequila!

underbart

image68


NY DAG - var sjukt hungrig igår när jag gick och la mig, en sån där konstig känsla i magen ni vet. en tom, skrikande känsla. Hade jag bott ensam hade jag säkert hetsat, tur att pojkvännen var hemma. Igår så blev det 2 mandariner och och ett äpple. det slank ner en glass också. Sen var jag svimfärdig hela dagen igår. skulle ju ha börjat dricka shakes men har fortfarande svårt för det, är så jävla rädd att jag inte kommer gå ner allt. Men ska börja idag. Fick ångest för att jag råkade svälja mitt tuggummi igår också? normalt?.

Hur som helst, idag ska jag fixa hårförlängning iaf. Min bästis kommer hit runt 2 och sen kommer en annan vän och hämtar upp oss med bilen så åker vi på en liten trip, hämtar håret och sen sätter hon i det på mig och klipper upp det. Föresten, det skiljer nästan 10 kg mellan mig och bästis, ändå tycker jag inte det märks så mycket, kanske för hon är längre än mig? hon är snygg i jeans? jag själv tycker att jag är för tjock för det.

men nu jävlar, det ska bara gå neråt. Bara inte bästis får för sig att vi ska käka något på vägen, jag lyckades avstyra en fika igår, hon ville fika på kvällen,men jag skicka ett mess och skrev att det var så sent och att jag och pojkvännen skulle kolla på film.

Ska dricka en mini multivatin festis snart och ta en mandarin och skära ett äpple, får se om jag  hinner ta en shake kanske innan hon kommer och hämtar upp oss (kl 3) och vatten måste slinkas ner också annars är det världelöst och då blir jag förstoppad, och det vill vi inte.



Valet är ditt

image69

elr ?

.image70

orkeslös.

image67


Haft en bra dag. Var & handlade lite frukt och sånt.
killen bjöd på glass, jag tog en piggelin (55kcal) älskar den glassen, en klassiker som man gott kan unna sig ibland. Hade planerat att börja med shakes idag men jag har inte orkat, har kännts som för mycket, istället blev det 2 små mandariner, inge mer.

& idag fyller min pappa år, men han är ju på andra sidan jorden nu. & på Torsdag ska jag sätta i hårförlängning, sen ska min vän som är makeup artist klippa upp det snyggt på mig. Hoppas det blir snyggt, första gången för mig, men jag litar på henne, hon är van att fixa sånt^^

menyn idag alltså - 2 små manadriner och en piggelin.

min framtid



image66


Nu är  jag hemma igen, förutom att vi gick lite vilse då i början så gick allt superbra, men nu har jag lite ont i huvudet för det har varit en lång dag med mycket funderingar kring mycket. Spå tanten var duktig och sa saker som stämde in väldigt bra, bland annat min relation till min pojkvän, och att jag har sovit dåligt och det har vart endel tårar, och allt har tagit på psyket. Hon tyckte att jag skulle bestämma mig hur jag vill ha det och göra något åt det, men att han var otroligt kär i mig och gör allt för att jag ska stanna. Sen såg hon massa bra saker, när det gäller, boendet, resor och pengar, och kärlek också. Sen berättade hon lite saker om min familj och sa också att min lillebror längtade efter mig, ( varför kommer han inte till mig då isåfall?) och massa andra saker som var privat.

... & det roligaste var nog när hon påpeka att jag borde ta hand om mig bättre, äta bättre.... när jag äter så har jag för bråttom. ( haha kanske såg hon mina mia attacker?)

nytt liv ?

image65


Oh, är lite nervös nu faktist, ska strax fixa mig och sen till stan och möta upp bästis och sen ska vi till en spå tant ^^ Men känns också helt underbart, jag känner att det är rätt tid nu att gå och spå sig, jag har en miljon frågor i huvudet. jag återkommer senare om hur det gick.

panik helvete.

image61


Att sommaren närmar sig med sina storm steg ger mig bara ännu mer jävla ångest! jag får riktigt jävla panik. Jag mår sjukt dåligt över det alltså. Och snart är det 1 månad kvar till min 23 års dag, snälla, låt mig att  få va lite lycklig då iallafall på riktigt ? jag vill också kunna visa mina ben i sommar, i kjol / klännning elr shorts, men framför allt bikini. jag total vägrar att ligga där på stranden, tjock som en flodhäst.nej den där paniken över att leta bikini elr liknande har jag verkligen inte haft, jag är för tjock för att ligga där i en mini bikini.

Det är total stenhård kontroll som gäller nu, jag har inte råd att fuska,  eller falla kanske man ska säga eftersom dom gångerna jag oftast faller så kan jag inte kontrollera det, fuskandet däremot kan man alltid kontrollera.

Hur som helst så kollade jag in http://www.sparköp.nu/ <- hemsidan, och sen klickade jag på hälsa & kroppsvård och hittade denna,. För några år sen beställde jag den och den funka skitbra faktist, funderar på att beställa den igen. 150 kr, inga pengar alls ju heller.




image64

Synbart slankare omedelbart!

Easy-Off midjegördel gynnar avsöndringen av kroppsvätskor genom att värme alstras.

För både män och kvinnor.

Du kommer att omedelbart se ett märkbart resultat. Du minskar ditt midjemått med mellan 10-20 cm. Den knappt märkbara gördeln är tillverkad i finaste material och du kan bära den under de tunnaste plagg utan att det syns. En behaglig värma uppstår, man fomligen känner gördelns verkan. När du vill bevara din smala midja, använd Easy-Off gördeln så ofta du kan, både dag och natt. Finns i två storlekar. För att få rätt storlek, mät ditt midjemått.



HUR LÅTER DET TYCKER NI?




image62

image63



 & ikväll ska jag jobba natt. ska ta med mig en shake, o någon frukt så kommer nog allt gå bra.

bakom mina ögonlock

image58


 vilar mina hemligheter, för alla har vi väl våra hemligheter, mer elr mindre? jag har nog mer om man säger så, det finns så mycket som vilar bakom mina ögonlock, där jag har mitt "hemliga rum" / studio dit bara jag har nyckeln, många tycker att jag är intressant för jag har alltid gått min egen väg och kört min egen stil, och att jag är mystisk, men jag är nog mer mystisk nu än förr, för i mitt hemliga rum sparar jag på allt som någonsin har betytt något för mig, gammalt som nytt, vissa saker skulle jag aldrig erkänna högt för någon, och ibland drar jag över mina blodröda läppar och tänker att allt kommer att stanna hos mig, alla tankar, alla hemligheter dom kommer för evigt stanna bakom mina ögonlock.

 Jag är en frihets människa, friheten är enorm hos mig, den betyder faktist allt, att känna frihet är så pass stort och mäktigt och friheten  varierar från person till person, ibland när jag får mina lyckorus kickar så kan jag känna mig nära friheten, men det är lång väg innan jag kommer känna den på riktigt. men jag vet att den finns där och vakar  vid min sida.

& bakom mina ögonlock så ser jag alltid en flicka med långt hår, ridandes på en häst genom en dal, jag brukar se en krigar flicka på en häst också, och ibland så brukar jag se min mamma och jag hand i hand springa skrattandes på ängen, (hon är död) och ska jag vara ärlig så är det där den äkta friheten finns hos mig, för det är dom stunderna jag känner mig så förbannat jävla lycklig ochden lyckan fyller hela min kropp.

..sen blinkar jag till och drar med fingrarna över mina läppar, det stannar hos mig nu.



image60

image59

det är nu eller aldrig liksom



image54



okej, armarna och låren är stora men kolla in midjan? hur får man sån?


image55

image56

världens vackraste


OKEY -
sitter här nu mitt i natten, borde egentligen sova för ska upp om några timmar och jobba igen. Jobbat idag och dagen gick bra, och jag vet inte riktigt vad som hände nu när jag kom hem, allt bara rasade, visst hade jag det lite på känn, och jag tappade kontrollen, det var nästan som att jag längtade efter att få hänga över toan, det var ju ett tag sen nu, och det kändes faktist skönt på något sätt att tillåta sig att hetsa för att i nästa sekund hänga över toan gråtandes. hur sjuk är man inte då?

Min pappa ringde från utlandet idag, jag saknar honom. & min beundrare ringde mig idag, har pratat i tlfn flera dagar nu. och idag fick jag panik när jag kollade i kalendern, tiden bara springer iväg, dagarna, veckorna, ja allt går så jävla förbannat fort nu för tiden FÖRUTOM MIN VIKT NEDGÅNG!
 
jag har insett det nu, att gyma är INTE min grej, för det första blir man så sjukt hungrig av att träna sådär stenhårt på morgonen, och sen går det trögt på vågen, visst det pekar neråt men inte i den takten som jag vill att det ska gå.  och så vill jag verkligen INTE ha nå mer muskler.ska börja köra pass igen för där ser jag resultat på en gång, och kortet går ut nästa månad så måste unyttja det nu och gymet kommer jag ju alltid kunna utnyttja när jag vill.

& det där med min beundrare, han är helt underbar. men  jag är så jävla rädd att han ska bli besviken över mig. & hans ex var fan 34, utländsk, en riktigt diva och silikon bröst.. MEN som sagt, han är helt underbar och jag ska inte sabba det den här gången som jag alltid brukar göra med mina beundrare, dom lyckas alltid bli sura på mig av nån anledning?

jag ska bli så jävla snygg, jag lovar.
--

ska föresten börja köra shakes nu igen, så jag inte tappar kontrollen igen.

JAG GLÖMDE föresten skriva att jag gymade och bastade i morse också,  jag hade ju klarat dagen super bra om det inte vore för den där tallriken med makaroner och köttbullar nu på kvällen, såå onödigt, jag vet. men den kom ju upp som tur var iaf?

& ni missade väl inte charlotte perelli ? måste säga, hennes kropp är ju mums, fan vad hon har vart duktig! kan hon, kan jag också.

nytt liv nu.

image52



idag har jag ätit. Var och fikade med en vän. Drack cola light och åt en baguette med kyckling med sweet chili sås. f y f a n  f ö r m i g. men jag måste erkänna att det var djävulskt gott för stunden.  Iaf så köpte jag nya laxerings tabletter idag, börjar bli lite pinsamt, känns som dom känner igen mig, jag kommer ju alltid dit och frågar efter dom med 200stycken i,och dom har dom ju bakom kassan. Jag tröck i mig 8 på direkten och det har värkt nu och nog tog jag 10 stycken till som får värka under natten.

Ialla fall så lägger jag den där baguetten bakom mig nu, det tillhör mitt förflutna. vill inte tänka på det. Jag känner mig stark som inte spytt på ett tag heller, har liksom kunnat hindra mig själv från att hetsa. mycket mycket bra! min polares kill kompis kom också förbi och fikade med oss och vi satt och snacka vikt. och min polare avslöjade sin vikt, (hon är så fint smal, liten och smal) hon sa att hon vägt sig i lördags och den visade mellan 45-47 kg. gissa om jag blev glad att hon avslöjade det ?

gissa vem som ska svälta på som fan nu, för precis lika smal som henne vill jag bli, hon är smal och fin. hoppas jag blir lika smal och fin när jag också väger så? jag har satt upp mål nu. jag tänker INTE träffa min beundrare förens jag nått 50 kg. helst mindre än femtio. jag ska unna mig en ny garderob när jag når den vikten, jag ska shoppa, åh vad jag ska shoppa.

.. men en dag i taget är det som gäller nu. Jag börjar dagen imorn med att gyma och basta 2 timmar, exakt klockan 9:00 imorn kommer jag befinna mig på löpbandet.

ännu en dag avklarad (snart)



image51



ligger på sängen nu. Ännu en dag snart avklarad. Skippade träningen i morse, jag orkade verkligen inte, behövde verkligen få sova ut ordentligt. Sen åkte jag och killen iväg och handlade på olika ställen, var förbi Dollar store för att kolla in mini multivitamin festisarna som jag nämde förut, dom fanns kvar, 22 kcal innehåller dom, perfekt. köpte ett gäng och köpte också en annan sort (låg kcal) med körsbärs smak, innehåller endast 13 kcal. perfekt och billigt som sagt. kostar bara 20 kr för ett helt pack.

Sen var vi förbi ÖB och där köpte jag en 2 L cola zero för 10 kr - perfekt det också <3 IDAG har jag druckit Cola zero och käkat 1 mandarin, inge mer! tackade nej både till max, brownie och glass, istället satt jag och kollade på när killen åt^^Men orken har vart helt borta hela dagen, vart yr och svimfärdig. Men jag är riktigt nöjd med dagen.

jag har kontroll nu



image50


Magen skriker ju lite, men man får ju inte vara en mes. Jag vill avsluta helgen bra, inte med ännu ett misslyckande. klockan står på halv 6 och jag dricker cola zero^^ idag har jag ätit 1 banan och 2 ananas ringar. har druckit en mini multivitamin festis på 22 kcal. dom är supergoda. Jag köpte faktist ett gäng på Dollar store sist jag var där, Perfekt att dricka en sån och äta någon frukt till. Ska bege mig mig till Dollar store nu nån dag och kolla om dom finns kvar, vill ha flera.

Ska döva hungern med cola zero nu^^ det går över snart. och ikväll blir det hockey så då har man ju annat att tänka på. (en stund senare) - min hunger försvann nu konstigt nog när jag såg min kille äta mat? han stillade min hunger. smakade en tsk och det gjorde susen.

det är så jävla skönt att känna att man har kontroll

en världelös fredag




image44


 jag åt igår, jag är så värdelös. Gymade och bastade på morgonen. Sen så gick hela dagen bra, åt ingenting, sen skulle jag och killen ha mys kväll, så han ställde sig och laga hamburgare och strips och jag åt & inte nog med det, det " lilla helvets kalaset" fortsatte. blev chips och godis till hockeyn också. idag har jag tömt rejält iaf för tog hur många laxerande som helst. och jag kan knappt tugga heller för ena  visdomstanden håller på att komma upp, gör så jävla ont!

Min pappa åker utomlands en månad idag, jag var och sa hejdå nu på morgonen, och när han kommer tillbaka ska han få en chock, jag ska va så jävla smal. inte för att nån kommer påpeka det då men iaf.

& hur lyckas jag? igår på dagen så bråkade jag och killen, sen så blev det små tjaffs mellan mig och min älskade " beundrare" men det har vi löst nu så det är bra. & sen mitt i allt ihop så hör en annan "beundrare" av sig och blir grinig för att jag inte  svarar i tlfn och hotar med att han ska radera mitt nr?

jag orkar verkligen inte, snälla ta mig härifrån nu.

image45


älskade ängel





image43


Har haft en riktigt bra dag idag, knappt ätit något. har precis färgat håret och så dricker jag cola zero nu ^^ träffade bästis mamma igår på Willys, hon kände knappt igen mig sa hon,( trodde det var för att jag hade klippt mig och såg allmänt äcklig ut tänkte jag), men idag  när jag snackade med bästis så sa hon att hennes mamma tyckte att jag blivit jätte smal! jaha, ah ..elr hur, i mina ögon händer ingenting. allt jag ser är äckligtt fett ö v e r a l l t !

jag laxerar för mycket nu, svårt att sluta. har kommit på en fiffig sak, om du absolut ska äta  något, (litet) så ta det strax innan laxeringen kommer värka, det tar ju ca 6 timmar innan dom värker. Det funkar skitbra för mig, men då snackar man inte om en hel måltid, men man kan unna sig någon tugga av valfri sak. Som idag har jag ätit ca 2 cm knäckebröd med pytte philadelphia light med smak av örter& vitlök, det är allt jag har ätit, men känns som jag har ätit massor, känns super bra.

& imorn blir det gym & bastning ^^

den dagen, jag lovar





image41


Det är klart det känns, det känns som fan. klockan 9 i morse var jag på gymet, kämpade stenhårt och sen basta på det. och vad har jag ätit? INGENTING. klockan är nu 15: 32. Har druckit vatten bara. får se om jag kanske tar mig en halv shake senare och lite melon elr ananas. Det är svält som gäller nu. Enda sanna vägen i mitt liv.

Pappa sa i tlfn igår,

" jag hade tänkt ta en promenad, tänkte höra om du ville med, tänkte prata lite, - han
- ah var det nå speciellt elr? jag
- näe bara lite om dig han
- jaha?
jag
- näe vet inte, men känns som det är någonting, något som gör att du inte kan känna att du mår 100 % bra? du är inte riktigt lycklig!? han "

--


Den dagen, jag kan gå ut utan att skämas hur jag ser ut, den dagen jag också kan se vacker ut i jeans, den dagen jag slipper rulla fram, den dagen jag kommer se ut som Nicole Richie, den dagen, pappa, den jävla dagen kommer jag att vara lycklig. jag lovar!


image42

såg du, jag sprack sönder

image40



kan du få mina armar på plats?



Snälla, när är det min tur att få vara lycklig på riktigt?

Jag hatar verkligen min kropp, helt ärligt så vill jag bara försvinna ibland, jag vill hoppa från en bro vad som helst, för jag klarar inte det här längre!
Jag ville bara slänga mig på golvet idag i provhytten, grina, slå sönder alla speglar. jag hatar min kropp. hur kunde just jag födas med en sån stor ful fet jävla kropp? INGENTING passar på min kropp. Alla kg man har gått ner syns inte ett jävla skit. Jag har en stor fet mage, äckliga lår och armar, (syns speciellt om man står från sidan) och en platt jävla bred rumpa. Jag har kurvor så det spelar liksom ingen roll om jag går ner 20 kg till för jag kommer fortfarande ha mina äckliga höfter, jag är platt men kurvig. det ser för jävligt ut. Jag vill slita ut alla mina ben, skrika ut min smärta.

Jag har ångrat mig, 45 kg är inte min målvikt längre, den måste ligga på 40 -45. Jag lovar att jag fortfarande kommer se hur jävla hemsk ut som helst. & mitt älskade hår, mitt långa hår är borta, hon skulle klippa LITE, och hon tog fan skit mycket, men nu käkar jag mina hårkontroll igen så jag hoppas det växer snabbt.


jag mår så jävla dåligt.


föresten så skulle det vara intressant att veta hur mycket nicole vägde när hon vägde som mest & minst ?

på rätt väg




image39


MÅNDAG -  gick upp tidigt idag och drog till gymet, underbart. 2 timmar med bastning också.
Jag mår så himla bra i kroppen, & det går neråt. så precis som det ska vara. och det jag gick upp igår av maten är borta. underbart! dricker en shake nu och fått i mig några melon bitar och 2 skivor ananas, får se om jag orkar hela shaken, ska sticka till jobbet nu snart.

jag tänker fan inte rulla fram i sommar, helvete heller. det är nu eller aldrig som gäller. fast jag älskar att mina nyckelben syns rejält. det är en underbar syn, men sen vad jag tycker om låren, m a g e n, armarna och allt annat, ryggen m.m det vill jag inte ens tänka på...

dagens meny,

1 shake (om jag orkar)
1 mini multivitamin festis (22 kcal)
2 ananas ringar (färsk)
3 små melon bitar

 & massa vatten & alla mina piller såklart.

mitt år, mitt jävla år







image36


image37



 
SÖNDAG - Blev bara en halv shake igår, hade INGEN ork och inget sug efter något mer och det blev inge mia besök och inge ananas och melon heller. Kom hem 08 imorse, magen var ju såklart cp efter så lite sömn, sov halva dagen och nu på eftermiddagen så blev vi ju såklart bjudna till killens föräldrar.

VARFÖR? slängde i mig ett gäng laxer innan på dagen, sen där blev det kyckling och pasta ( spenat och fullkorns) och curry, melon, sen kaffe och kaka med glass. huh. Som tur var så värkte  mina laxerande piller inte långt efter. och nu när vi kom hem så försökte jag spy upp resten, men helt omöjligt. har gått upp 0,5 från tidigare idag. Men nu slipper jag den skiten nå mer iaf. Har tagit 8 stycken laxerande nu så det kommer väl värka inatt, och ikväll blir det hockey kväll och sen imorgon blir det upp tidigt för att dra till gymet, ska köra stenhårt och sen basta på det.

Det går faktist superbra bra nu, känner mig motiverad till max, synd bara att man var tvungen att äta idag men ett halvt kg är bara en extra dag om man sköter sig så det ska väl gå bra. man måste tänka positivt. & min utrensnings kur som jag köpte i tugg tabletter funkar jättebra faktist.

Snackade men min beundrare igår kväll, han gjorde mig sällskap i tlfn någon timme medan jag var på jobbet, han är så underbar. & Jag är rädd att jag ska tycka om honom för mycket. Vi pratade om allt möjligt så  kom vi in på vikt och sådär och han ska gissa min vikt..

- ah  men runt 45- 50 ? 50? elr näe mindre?

(fan vad det kändes) okej, han kommer tycka att jag är värsta fettot när  vi ses OM JAG INTE GÖR NÅGOT ÅT DETTA NU!, och visst jag kan hålla med, jag är så jävla äcklig och tjock NU. förstår inte vad killar ser hos mig. Men jag lovar, snart kommer jag vara där. jag tänker fan inte ge upp nu, jag vet att jag kommer klara det här, det här var nog precis vad jag behövde höra!

För jag klarar  inte av det här nå mer, det spelar ingen roll hur mycket jag svälter mig, jag kommer aldrig att bli smal. så känns det. jag hatar verkligen min kropp och jag vill bara börja grina varje gång jag ser mig i spegeln. och ångest varje gång man ska gå ut. Men mitt mål är 50 först och främst nu och sen 45.. nu jävlar.

det här året ska bli mitt år.


& tänk om man hade en familj som brydde sig, det har jag aldrig haft. Faktist, så har jag alltid stått ensam i världen, alltid fått klara mig själv, jag har alltid gått mig egen väg och idag trivs jag faktist med det. Jag lever för mig nu, ingen annan. och jag släpper inte in vem som helst utan jag väljer noga ut dom som känns speciella. och det här året ska bli väldigt speciellt, det ska jag se till. Faktist så trivs jag med mitt hemliga liv, även om det känns som man bara vill fly från allt ibland, men jag har valt det här och jag kommer fortsätta leva såhär länge till.

jag ska fan klara det.

det går bra nu





image34


Det fortsätter att gå bra nu och det känns underbart, och då bortser jag från mitt misstag igår då, (pan pizzan) men den spydde jag upp så det var en jävla tur. Jag ligger på sängen nu och dricker en shake, äter grapefrukt också, vill ändå få något i magen för jag ska jobba natt och jag vet att jag har extra lätt då att välkomna mia, och DET TÄNKER JAG INTE GÖRA! ska ta ett till piller senare för säkerhets skull och ladda med en låda med några ananas skivor och melon bitar. Det ska bara gå neråt nu, jag ska inte misslyckas.

 
klockan står på 16:10 & har fått i mig

1 shake snart
en grapefrukt
1 piggelin (55kcal)
vatten

(ikväll blir det även 2-3 ananas skivor och 1 melon skiva vid behov. vill inte att mia ska besöka mig)


huuh, låter väldigt mkt nu när jag läser det själv. vi får se.

kontroll kontroll kontroll



image33


Det går väl skapligt okej nu, var ju lite förstoppad i början och fick mensen vilket gjorde att jag knappt kunde röra mig, låg typ helt däckad. sen på söndagen så köpte jag utrensnings kur på 10 dagar, tugg tabletter så dom käkar jag nu. ( bli av med all skit) och jag älskar laxer, fan vad jag älskar det. och på menyn så är det frukt och shakes som gäller. Berömde mig själv idag för att jag lyckats hålla Mia borta 1 vecka, men ack, borde hållt min mun stängd, var på stan med min bästa vän och köpte mig en pan pizza. MEN spydde upp den på en gång så det var himla skönt.vad håller jag på med liksom?

HAR TRÄNAT idag, skit skönt, gymade stenhårt som vanligt, jag och killen och sen bastade vi också. tränade i onsdags också, super skönt. har stressat som fan hela veckan med 2 jobb och så, men ingen mat (fast föda) har jag ätit förutom idag då, så jag är stolt. nu jävlar ska allt fett bort, klarar inte av det här längre. ser bara fett fett fett överallt.

 & det värsta är också att  det finns en hemlig person i mitt liv som är helt underbar, så jävla het och jag kan inte fatta att han kan bli min om jag vill, men jag vill inte se ut som värsta fettot den dagen vi ses, jag måste sätta upp mål och peppa mig själv nu. det ska gå riktigt jävla bra nu.

dagens meny

1 banan
1 shake
vatten
1 panpizza som jag spydde upp.

& 2 timmars träning på gymet.


jag är så jävla redo att chocka varenda jävel.


har lite panik nu, jag måste nog slänga mig på golvet och träna lite till. man vet ju aldrig. Var & storhandlade för någon dag sen och jag handlade massa frukt, har tex 4 stora ananas hemma, 2 meloner. lite grape / äpplen, massa multivitamin mini festisar. mini keso. (äter med tsk) lite varje dag, och sen köpte jag 2 brukar med barn mat som jag också kan ta någon tsk av lite då och då^^

jag är tillbaka

image30



JAG VET, jag har  vart kass på att uppdatera , men nu är jag tillbaka igen. Har läst mina favorit bloggar som peppar mig till tusen. Det har svängt upp och ner. Men gått skapligt bra faktist! nu jävlar är det hårda tag som gäller, ska köpa mer laxer nu någon dag, tog dom sista 7 igår. Får komentarer ofta om att jag gått ner i vikt , men visst, sen så faller man och stänger in sig, isolerar sig och kommer ut igen när man är tillbaka.

jag & min pojkvän har börjat gymat rejält nu, har ett gym där vi bor som vi har utnyttjat nu, kör stenhårt och sen bastar vi på det, gissa om man blir glad när man ser dagen efter att man gått ner 1 kg under natten?det är lycka.

Imorn blir det shakes för min del och kanske någon frukt. ska köra på flytande och frukt nu framöver.


det absolut bästa som finns är att känna sig lättare och lättare, man nästan flyger fram och man ler mer än vanligt, men bara om vågen och jag är kompisar förstås.
ska föresten också, köra på utrensnings kur, måste rensa kroppen nu från all skit man stoppat i sig, & fast föda är numera förbjudet HELT. inget jävla undantag hit och dit, och blir man bjuden så skyndar man sig att säga NEJ på en gång, det är väl inte så jävla svårt?

RSS 2.0