ett avslut.






 Vad ska jag säga?tack herre jävlar gode gud att jag tränade 2 timmar idag på gymet!! För sedan bar det av till killens föräldrar som kom hem från utlandet igårkväll, och så klart blev det middag där..jag åt en portion med potatis & en skiva falukorv, SEN 2 knäcke mackor till det. Ska erkänna, jag var svin hungrig, kanske för att jag tränade stenhårt i morse??!..sen blev det godis också. MEN JAG ORKAR INTE HA ÅNGEST JÄMT!
så ska försöka förtränga det o GÅ VIDARE NU.

..kom nyss hem o jag vägde mig, visst väger lite mer men trodde det skulle vara värre! skönt att ha det avklarat iaf, nu kan jag koncentrera mig fullt ut. Skit skönt att träna, jag älskar mina piller måste jag säga. Får se om jag kommer kunna röra mig imorgon bara. Ska iaf jobba..sen förmodligen träna på kvällen.

Nu kör vi <3









Jag skäms nästan för att jag inte uppdaterat på länge men ska bli bättre! Det går väl faktist bra nu om man säger så, det började ju med världens förstoppning som höll i sig en vecka, det var inte roligt..till slut så var jag tvungen att köpa laxer..fast jag lovat mig själv att försöka sluta, men det är svårt.

Sen så stod jag still över en vecka på samma vikt, fast jag var stenhård och tränade massor, det gjorde mig deppig, försökte sedan att äta lite mer, men det höll i sig någon dag, ångesten blev för stor, men jag ser det positivt iaf nu.. Jag har inte gått upp, de har inte gått till överstyr. Jag har ju mina nya piller också som hjälper mig otroligt bra, nu nästa vecka kommer lönen också så jag funderar på att beställa mer. Jag vill verkligen lyckas, jag vill få fart på förbränningen nu igen och rasa.

..men jag fryser hela tiden och är ofta påväg att svimma. Mina händer / fötter & näsa är alltid kall o jag få ofta duscha 2 gånger om dagen för jag fryser så mkt. Sen så har jag blivit jätte dålig på att få i mig vätska, är ju inte hungrig så har heller så dricker knappt något heller, dåligt jag vet men jag ska bli bättre.Folk påpekar min vikt då och då. Men jag känner att jag är på väg neråt nu och det känns bra! Nu jävlar ska jag satsa stenhårt. Ska avsluta det här året med att kunna känna mig så jävla bra,jag har inte tappat kontrollen o det känns tryggt men bröt ju ihop x antal gånger då vikten bara stod still och jag var förstoppad. Jag ska försöka äta lite lite lite om dagarna iaf, fast vad jag vet inte än. Men ska nog köra flytande nu till veckan, har ju massa shakes, hur mkt som helst.

..men som sagt, nu jävlar. Imorgon blir det gymet igen, 2 timmar.ska bli super jävla skönt.
Jag ska verkligen chocka, och jag kommer njuta som fan.




dödens dag







Vill ärligt talat bara spy på mig själv, jag vill skrika, slå saker i bitar, jag vill skrika ut all min jävla ångest!! Jag har verkligen inte kunnat slappna av för den här dagen! Ångesten våldtar mig bit för bit.

och jag har insett att jag är så jävla nere i skiten, men det är ingenting jag erkänner för någon annan än mig själv, det skrämmer mig lite faktist, för jag är iaf inte underviktig,känns som jag aldrig skulle kunna bli det hur mkt jag än skulle gå ner i vikt, jag skulle ändå se så jävla tjock ut. Det är faktist ganska skumt... jag tycker nästan jag ser tjockare ut nu på kort än när jag vägde mer ?? jag ser jätte tjock och fet ut kort, det har gjort att jag alltid nu för tiden drar mig undan så fort kameran kommer fram på fest.

( & ibland hatar jag att jag är latina)

.. jag har så jävla problem med det här.. varje jävla dag. tankarna lämnar mig aldrig. Jag hade gått ner 0,8 till idag, blev glad men deppig på en gång när jag insåg att jag kommer sabba det  bara för jag måste fira min bästis på resturang. Jag lagade korv gryta till min kille, han kom hem på lunchen och jag åt ingenting, men sen stack han iväg igen och jag skulle fixa matlådor och så passade jag på att sno några korvbitar (pastan åt jag inget av) sen fick jag panik och sprang till toan, slet av mig kläderna och vägde mig o såg att vågen visade 0,5 kg mer än i morse.

BEHÖVER JAG FÖRKLARA ATT JAG BARA VILLE DÖ?

..Så har hängt vid toan nu och försökt spytt men kom ingen jävla vart. har tagit mina piller nu iaf, och snart kommer killen hem o då ska vi åka o handla, jag ska köpa julmust light iaf, inge mer. och klockan 20;00 ikväll kommer vi tjejerna befinna oss på resturang, skjut mig någon?

jag vill fan inte.. kan någon fatta att jag verkligen inte vill. Jag har redan sabbat tillräckligt idag. Det värsta är också att jag skulle ha en så jävla bra vikt imorgon om det inte vore för idag.

Lycka är att spy och se att vågen minskar 0,1 hg??
fattar ni hur jävla lycklig man kan bli på bara det ??


jävla problem man har







 Jag fryser som fan och så har jag panik nu! Min bästa vän fyller år imorgon så då har hon bjudit oss på resturang! Jag blev inte glad när jag hörde det, så nu har jag kollat igenom menyn där en miljon gånger, hela kvällen igår och idag, och jag vet inte vad jag ska äta?och dom har inte sallad elr något heller??jag snackade med min andra vän på msn igår, hon ska också med, och jag undra om man  bara kunde beställa förrätt? nå litet liksom..men då skrattade hon sa skrev att jag måste beställa en varmrätt...så att jag blir mätt.

fyfan...

Idag har jag iaf bara druckit en cola zero, min kropp har inte mått bra efter all alkohol från helgen. Jag skötte mig bra i helgen, i fredags åt jag typ ingenting o sen blev det fest på det, och i lördags var jag bjuden på Halloween fest o tydligen skulle man få mat där så jag käkade inget innan, men när vi kom dit så var det mest snacks och massa  småplock med olika röror, jag tog några grönsaker o dippa sen en jävla massa bål, så jag var redan packad klockan 8 på kvällen, så blev ingen utgång för mig, blev taxi hem istället, och skönt det.

Min beundrare (han som kallar mig pocahontas) var tydligen i min stad i helgen, han hade ringt och skickat sms, och skrev att han ville träffa mig, men jag såg det dagen efter (söndags) o har inte orkat brytt mig speciellt mycket, det kvittar liksom nu, han känns inge speciell längre.

Men igår blev det bakslag, blev en halv pizza, och fyfan hur jag har mått efter det. huh.

.. och jag har ju köpt massa frukt men dom börjar bli dåliga nu, min kille är på mig om att jag måste äta upp dom så vi slipper slänga dom, men jag vågar faktist inte röra dom, hade tänkt göra smoothies men det vågar jag knappt heller, för jag VET att vågen kommer visa viktuppgång om jag får i mig dom.

Får väl se det positivt iaf..att vi ska ut och äta imorgon, att det är på en TISDAG, och inte Torsdag/Fredag elr Lördag.. att känna sig fet / uppsvälld inför helgen är fan inge roligt, nu har jag väl iaf några dagar att gå ner igen.. och har jag TUR så kommer jag bara öka 0,5 -1 kg... sen blir det laxer...och svält resten av dagarna..så då är jag tbx igen på 1-2 dagar.

RSS 2.0