smått & gott




10 snacks under 100 kcal
 

ci Smoothie med blåbär = 90 kcal

Blanda 150 ml skummjölk med en matsked grekisk yoghurt och 50 gram blåbär. Har du inte grekisk yoghurt, sila naturell yoghurt i ett kaffefilter. Antioxidanterna i bären blandas med nyttigt kalcium i yoghurten.

ci Banan-pinne = 95 kcal

Lägg en liten banan inslagen i plastfilm i frysen. Ät som en glasspinne och bli på gott humör på kuppen. Vitaminerna i bananen hjälper kroppen att producera

må-bra-hormonet serotonin.

ci Tre plommon i parma = 70 kcal

Slå in plommonen i några bitar parmaskinka. Skinkan innehåller mycket protein och i plommonen finns gott om fibrer.

ci Fyra bitar choklad = 98 kcal

Välj en choklad med hög halt av ren choklad. Du får antioxidanter och järn på köpet.

ci Söta gubbar = 82 kcal

Välj en choklad med hög halt av ren choklad. Du får antioxidanter och järn på köpet.

ci Yogurtglass = 100 kcal

Kör 1,5 deciliter kesella, 75 gram frysta hallon och lite florsocker i matberedaren. Häll smeten i en skål och frys. Ta ut den 30 minuter före servering - njut.

ci En skopa fruktsorbet = 80 kcal

Sorbet innehåller visserligen mycket socker men har färre kalorier än glass. Frukten ger ett bra vitamintillskott.

ci Några näva popcorn = 90 kcal

Popcorn, utan fett, gör gott för matsmältningen. Häll en halv deciliter popcorn i en panna som de inte kan bränna fast i, slå på spisen på medelvärme och lägg på ett lock. Smör eller olja behövs inte.

ci Grissini med färskost = 95 kcal

Klicka en dessertsked med mager färskost på tre grissini och du har ett smaskigt mellanmål med massor av kalcium som är bra mot benskörhet.

ci Goda sesambullar = 96 kcal

Sugen på fyra söta bollar? Blanda en matsked sesamfrön med en matsked honung och rulla till bollar. Kyl och njut. Sesamfröna innehåller hälsosamt

kalcium och nyttiga fettsyror.

... Jag vet att viktväktarna har chokladkakor också som bara innehåller 20 kcal / bit.
 (Finns att köpa i mat butiker)

...iaf ska jag beställa mer av special teét som jag nämnt om tidigare. Manasul, det var riktigt jävla bra och satte verkligen fart på magen. Kostar 200 kr om man beställer från internet.
50 påsar är det i.



" Manasul säljs receptfritt på apoteken i Spanien och rekommenderas där för problem vid förstoppning och vid överdriven eller sjuklig fetma. Den har funnits länge i Spanien och är ett väl beprövat bantningsté som är mycket omtyckt då det verkligen fungerar effektivt mot överdriven fetma. Manasul fungerar ungefär som Xenical och ser till att fettet kommer ut den naturliga vägen innan det tas upp av kroppen och lägger sig i fettförråden. Manasul är inte bara en viktminskningsprodukt utan den rensar även kroppen på gifter och hjälper mot förstoppning.

MANASUL är preparerad med flera olika sorters speciellt utvalda exotiska örter. Dessa är rika på flavonoider, anthracenes och mucilage, detta stimulerar tarmfunktionen och kan hjälpa att lösa problemen med lagring av fett och gifter i kroppen naturligt . Manasul är tillverkat av olika plantor, och har en välsmakande arom, den är även preparerad med den legendariska Hindu Cassias. Detta kommer att hjälpa dig att få en naturligt trimmad och icke vätskefylld kropp.

Manasul är tillverkad av 100% örter och är sedan länge beprövat i Spanien. Då produkten är biverkningsfri kan precis alla använda den gammal som ung. Den ger inga obehagliga överraskningar som förhöjt blodtryck eller annan biverkning och den kan tas i kombination med annan medicin utan problem"


Kommentarer
Postat av: antonia

Åh vilka bra tips, måste jag verkligen testa! :)



stay strong!

2009-08-23 @ 23:08:05
URL: http://candylooki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0